Uitbetaling achterstallige compensatieverloven en kredietdagen op vrijwillige basis voor het personeel van infrabel

(08/11/2018) - VSOA-Spoor en ACV-Transcom hebben positief advies gegeven aan bovenstaand voorstel. Wij waren wel als enige organisatie van mening dat deze achterstallige compensatieverloven dienen te worden uitbetaald aan 150%.

Als reactie op ons voorstel werd medegedeeld dat deze maatregel op vrijwillige basis wordt aangevraagd en dat volgens de directie de personeelsleden het recht behouden deze dagen op te sparen. Zodoende wordt de uitbetaling aan 150% niet toegepast.

Het VSOA-Spoor blijft wel van mening dat deze maatregel enkel per uitzondering wordt toegepast en dat deze in geen geval gevolgen kent met betrekking op de aanwervingspolitiek van het bedrijf.

Zowel de CX als de KD zullen dus aan 100% worden uitbetaald en enkel op vrijwillige aanvraag.

De personeelsleden die voor deze optie kiezen moeten hun aanvraag schriftelijk per P1103 bij hun onmiddellijke chef indienen voor 23 november 2018, dit voor uitbetaling in december.

Federaal Voorzitter
Président Fédéral

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten